Despre noi

Numele Erwin Müller este privit in tari ca Germania, Austria sau Elvetia ca sinonim cu ceva special, de zeci de ani.

Acesta este in cea mai mare masura rezultatul eforturilor noastre de a oferi o gama larga de elemente care vor contribui la bunastarea ta si a familiei tale. Aloca-ti timp pentru a naviga prin gama noastra extinsa de magazine specializate, cu un raport corect pret calitate.

Vilaro aduce in premiera in Romania brandul Erwin Müller, un stalp de referinta in ceea ce priveste decoratiunile de casa dar si a textilelor pentru copii si adulti. Prin portofoliul variat de articole aduse la vanzare, este lider pe piata romaneasca de profil.

Motivatia noastra este clientul. Modelul unic de business include design, productie, distributie si vanzare prin reteaua noastra extinsa de retail.

In fiecare sezon, colectia este revizuita sau chiar schimbata in intregime, aducand un plus de placere clientelor fidele. Branduri precum KAS, Esprit, Chicco, Römer, Bugatti, Disney, Joop! ne-au fost alaturi inca de la bun inceput si continua sa ne intregeasca colectiile.

Colectia de peste 99.000 de produse satisface indeaproape intreaga sfera de necesitati si rasfaturi.

Pentru livrarea in timpul si spatiul dorit, am apelat la specialistii in domeniu: Cargus Curier si DPD. Desigur, bunurile pot fi returnate intr-un interval de timp de pana la 10 zile lucratoare.

Echipa Vilaro este la dispozitia ta prin telefon, e-mail sau posta, oferindu-ti posibilitatea de a comanda sau a cere informatii.

Bine ai venit pe www.vilaro.ro

Echipa Vilaro