Cum cumpar

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, va oferim mai multe modalitati de a comanda produsele dorite:

 

1. Comanda online

a. Alegeti produsele: – folosind meniul din stanga, navigati printre categoriile de produse sau lista producatorilor. Daca stiti exact ce produs va intereseaza, puteti introduce cuvantul in campul “Cauta”. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati pe butonul "Adauga in cos", pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. Alegeti culoarea produsului (daca aveti aceasta optiune), marimea acestuia sau cantitatea daca doriti mai mult de un produs.

b. Cosul de cumparaturi: - odata adaugate produsule, veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista acestora, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. Mai departe, va puteti intoarce si continua cumparaturile sau sa finalizati comanda.

c. Formular comanda: pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Comanda”.  Procesul de plasare al comenzii se desfasoara in intregime la acest pas. Aici va trebui sa introduceti adresa de facturare, adresa de livrare (daca este diferita de cea de facturare), sa selectati metoda de transport si cea de plata.

In cazul in care doriti sa va faceti si un cont pe www.vilaro.ro, introduceti e-mail-ul si parola, iar acesta va fi creat automat la finalizarea comenzii. Pentru a plasa comanda ca si anonim (fara a creea cont), va rugam selectati optiunea “Nu vreau sa imi creez cont. Plasez comanda anonim.”. Daca in orice moment doriti ajutor din partea echipei Vilaro, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate in partea dreapta sus.

d. Felicitari – comanda dumneavoastra a fost finalizata cu success. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmare. Un e-mail de confirmare este trimis automat pe adresa folosita pentru a efectua comanda. De asemenea, aveti posibilitatea sa tipariti factura prin apasarea butonului  Click aici pentru a printa.

 

2. Comanda telefonica

Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru. Acesta este de luni pana vineri intre orele 9 si 18. Numerele de telefon disponibile sunt: 0372.796.000, 0372.796.001, 0757.112.853 si 0757.112.851

De asemenea, daca pe parcursul plasari comenzii online intampinati dificultati sau aveti unele nelamuriri, nu ezitati sa folositi numerele specificate pentru clarificare.