Protectii pantofi Achilles Heel

Producator

Sorteaza :    Afiseaza:   
 • Protectie pentru pantofi White
  Protectie pentru pantofi White de la Achilles Heel. Cum ar fi sa conduci fara a-ti deteriora incaltamintea? Achilles Heel este solutia! Confectionata din piele naturala, suporta fara nicio problema toate juliturile si zgarieturile pe care altfel le-ai fi gasit pe spatele pantofului preferat in urma deselor miscari de accelerare si franare a autoturismului. Printr-o simpla atasare cu o bretea elastica, protectia imbratiseaza delicat calcaiul pantofului. 100% piele.
  DETALII PRODUS
  3900 lei
 • Protectie pentru pantofi Purple
  Protectie pentru pantofi Purple de la Achilles Heel. Cum ar fi sa conduci fara a-ti deteriora incaltamintea? Achilles Heel este solutia! Confectionata din piele naturala, suporta fara nicio problema toate juliturile si zgarieturile pe care altfel le-ai fi gasit pe spatele pantofului preferat in urma deselor miscari de accelerare si franare a autoturismului. Printr-o simpla atasare cu o bretea elastica, protectia imbratiseaza delicat calcaiul pantofului. 100% piele.
  DETALII PRODUS
  3900 lei
 • Protectie pentru pantofi Mirror
  Protectie pentru pantofi Mirror de la Achilles Heel. Cum ar fi sa conduci fara a-ti deteriora incaltamintea? Achilles Heel este solutia! Confectionata din piele naturala, suporta fara nicio problema toate juliturile si zgarieturile pe care altfel le-ai fi gasit pe spatele pantofului preferat in urma deselor miscari de accelerare si franare a autoturismului. Printr-o simpla atasare cu o bretea elastica, protectia imbratiseaza delicat calcaiul pantofului. 100% piele.
  DETALII PRODUS
  3900 lei
 • Protectie pentru pantofi Classy Black
  Protectie pentru pantofi Classy Black de la Achilles Heel. Cum ar fi sa conduci fara a-ti deteriora incaltamintea? Achilles Heel este solutia! Confectionata din piele naturala, suporta fara nicio problema toate juliturile si zgarieturile pe care altfel le-ai fi gasit pe spatele pantofului preferat in urma deselor miscari de accelerare si franare a autoturismului. Printr-o simpla atasare cu o bretea elastica, protectia imbratiseaza delicat calcaiul pantofului. 100% piele.
  DETALII PRODUS
  3900 lei
 • Protectie pentru pantofi High Black
  Protectie pentru pantofi High Black de la Achilles Heel. Este destinata tocurilor inalte de pana la 11 cm. Daca si tu iti strici tocurile in timpul condusului,alege protectia pentru incaltaminte Achilles Heel! Confectionata din piele naturala, suporta fara nicio problema toate juliturile si zgarieturile pe care altfel le-ai fi gasit pe spatele pantofului preferat in urma deselor miscari de accelerare si franare a autoturismului. Printr-o simpla atasare cu o bretea elastica, protectia imbratiseaza delicat calcaiul pantofului. 100% piele.
  DETALII PRODUS
  3900 lei