Desigual

La frageda varsta de 20 de ani, Thomas Meyer, originar din Elvetia, a prevazut un viitor in care oamenii se imbraca intr-un mod diferit, in care accesoriile ajuta la generarea de sentimente pozitive, la preturi accesibile pentru toti. Din acest vis, Desigual a luat nastere in 1984. De atunci, Desigual a emanat pozitivism, implicare, toleranta, inovare, perfectionare continua si distractie. Si toate acestea deoarece, asa cum sugereaza si primul slogan, Desigual nu este acelasi.

Echipa de aproximativ 2.800 de persoane asculta dorintele clientilor, imparte buna dispozitie si raspandeste modele entuziaste. Desigual emana fericire, optimism si energie in fiecare cusatura. Pentru persoanele care iubesc frumusetea culorilor, viata si independenta, Vilaro isi imbogateste oferta cu articole si accesorii pentru amenajarile interioare, dar si cu imbracaminte si accesorii pentru barbati si femei.

Sub sloganul „For everybody love, fun and sex”, noua colectie exprima pasiune, entuziasm si pofta de viata. Aceasta se adreseaza tuturor. Imprimeurile diferite si culorile nenumarate definesc aceasta colectie. Chiar si numele folosite sunt irezistibile: Summer Party, Tropikal, Rainbow, Galactic Fair, Margarita, Paint Party.

Desigual - extravaganta, culoare si printuri indraznete!